In Flames, Superbutt, ápr.1.
by: harry - 2009-03-24. 19:03

Most látom csak, hogy a bolondok napi In Flames koncert előzenekara a Supebutt lesz! Tényleg, megy valaki? Én külföldön lesz akkor....Hozzászólások:


by: harry - 2009-03-24. 19:03
bocs a szétdarabolt hírért, de limitált a hozzászólás, írhattam volna új postot, vagy elég lett volna a link is :D sebaj fáradt vagyok
by: harry - 2009-03-24. 19:03
nem volt választása a budapesti fellépést illetően, mert a Superbutt csapatát több hazai és külföldi zenekar közül választották ki a myspace-en hallható nóták alapján, sőt abban a megtiszteltetésben lehet részük, hogy a svéd zenekarral közös miniturnét bonyolíthatnak Budapest mellett olyan helyeken is, mint Ljubljana vagy Zlin.
by: harry - 2009-03-24. 19:03
http://www.superbutt.net/galeria_fotok/946_nagy.jpg). A rendőrség már tárgyal az emberrablókkal melyet a BPRNR illetve a teljes magyar zenei szakma nagy figyelemmel és érdeklődéssel követ nyomon. Az emberrablók eddigi követeléseiről még nincsenek pontos híreink, de meg nem erősített információk szerint András vesztét a kultikus svéd, úgynevezett göteborgi death-thrash metal alapbandájának számító In Flames előtti fellépés jogtalanságáért hurcolták el. Információink szerint András zenekarának nem volt vál
by: harry - 2009-03-24. 19:03
ja, és így reklámozzák :) : Emberrablók kezére került Vörös András, a Superbutt énekese! Most kaptuk a hírt, hogy a magyar zeneipar egyik leghírhedtebb tagját, a Superbutt zenekar énekesét, Vörös Andrást emberrablók ejtették foglyul. A követeléseket tartalmazó levél mellé két képet is csatoltak melyen látható, hogy a bűnözők mennyire elszántak, hiszen Andrást azonnal kínzásoknak vetették alá, ahogyan az a következő képeken is látható: http://www.superbutt.net/galeria_fotok/944_nagy.jpg illetve http:
Hozzászóláshoz jelentkezz be! vissza